Website www.inmed.ro este proprietatea societatii comerciale SC INTELIGENT MEDICAL COMPANY SRL avand sediul social in Str. Desrobirii Nr.44, Bl O9, Ap. 166, Sector 6, Bucuresti, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/8068/2000, Cod Fiscal RO13327960 si ofera spre vanzare produse originale destinate cabinetelor si medicilor veterinari. Comandarea produselor comercializate pe acest site implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii.

Acest magazin online isi desfasoara activitatea sub incidenta legilor comerciale din Romania si respecta continutul reglementarilor in vigoare cu privire la comertul electronic:

  • Legea comertului electronic – 365/2002 
  • Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date – 677 / 2001

 

Achizitionarea produselor:

Clientul poate achizitiona orice produs prezent in oferta magazinului online, societatii comerciale  INTELIGENT MEDICAL COMPANY SRL revenindu-i obligatia de a livra produsele comandate doar daca acestea se afla pe stoc, la pretul la care au fost comandate. Societatea nu garanteaza disponibilitatea permanenta in stoc a produselor afisate. In caz de indisponibilitate, societatea se obliga sa instiinteze clientul si sa lase clientului decizia de a inlocui produsele sau de a renunta la comanda.

Comenzile pot fi plasate online sau telefonic. Dupa plasarea unei comenzi, clientul va fi contactat de catre un reprezentant al societatii pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor de livrare. Pentru a putea fi contactat, clientul este obligat sa introduca datele – email si/sau telefon – corecte.

Prezentarea produselor pe site-ul www.inmed.ro se realizeaza prin intermediul descrierilor si a pozelor cu caracter informativ. 

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, indiferent de motiv, societatea se obliga sa instiinteze clientul in cel mai scurt timp, lasand la latitudinea acestuia livrarea sau anularea comenzii.

Modalitatile si costurile de livrare:

Produsele vor fi livrate prin intermediul unei firme de curierat rapid, in toata tara.

Costurile de livrare sunt calculate in timp real si afisate in momentul plasarii comenzii, precum si in emailul de confirmare a comenzii. Livrarea se face exclusiv pe intreg teritoriul Romaniei.

Timpul de livrare este de 1-3 zile

Plata se face ramburs la ridicarea coletului sau prin transfer bancar sau cu cardul online.

Returnarea produselor:

Conform Legii: „Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 5 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator”.

S.C.  INTELIGENT MEDICAL  COMPANY S.R.L. este de acord cu returnarea produselor in conditiile in care acestea nu corespund calitativ sau, din vina noastra, a fost livrat alt produs decat cel comandat, desi acceptam, conform legii, si returul fara o motivatie anume, cu conditia ca returul sa se faca in termen de 5 zile lucratoare prin anuntarea in prealabil prin intermediul unui email la adresa contact@inmed.ro. De asemenea, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: ambalaj original, etichete atasate si sa fie insotit de documentele cu care a fost livrat.

INTELIGENT MEDICAL COMPANY SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile ori de cite ori acest lucru este necesar si fara o notificare prealabila.

Garantia produselor:

Produsele de hrana,  prezente in oferta magazinului online www.inmed.ro, fiind consumabile, nu sosesc insotite de „Certificat de Garantie”. Societatea comerciala INTELIGENT MEDICAL COMPANY SRL garanteaza insa originalitatea produselor comercializare si accepta returul in conditiile specificate de lege si mentionate anterior.

Daca aveti probleme legate de o comanda puteti lua legatura cu noi la telefon +40722659071 sau prin email la contact@inmed.ro.

Drepturi de autor

Intregul continut al siteului www.inmed.ro – texte, imagini, elemente grafic, design, aplicatii, programe, scripturi – este original sau obtinut cu acordul producatorilor/colaboratorilor societatii , apartine furnizorului si este protejat de Legea pentru Protectia Drepturilor de Autor. Este interzisa reproducerea de materiale de pe site fara acordul nostru prealabil. Orice incalcare a drepturilor de autor trebuie semnalata la adresa de email contact@inmed.ro.

Securitatea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC INTELIGENT MEDICAL COMPANY SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client, un membru al familiei clientului ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este intocmirea de contracte, intocmirea de facturi, livrarea comenzilor, crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile INMED.RO  sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). SC INTELIGENT MEDICAL COMPANY SRL se obliga sa administreze numai pentru scopurile specificate datele personale pe care clientul le furnizeaza pe site-ul www.inmed.ro si sa nu difuzeze aceste date personale catre terti. 

Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul poate adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email afisata in sectiunea Contact contact@inmed.ro sau prin posta.

In cadrul magazinului online www.inmed.ro, clientul este responsabil pentru orice activitate care survine prin accesarea contului si parolei personale. Societatea comerciala INTELIGENT MEDICAL SRL asigura securitatea si confidentialitatea datelor clientilor in limitele sistemului informativ si nu poate fi facuta responsabila pentru erorile cauzate de neglijenta clientului privind securitatea si confidentialitatea datelor sale de acces pe site si nu raspunde pentru defectiunile ce nu depind de aceasta si care pericliteaza securitatea serverelor pe care este gazduit magazinul online www.inmed.ro

Datele personale ale clientului din cadrul contului creat pe site-ul www.inmed.ro vor fi folosite pentru informarea clientului si realizarea comunicarii intre societate si client. Datele personale ale clientului vor fi folosite de catre SC INTELIGENT MEDICAL COMPANY SRL  strict in scopul declarat si nu vor fi facute publice fara acordul clientului. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept pentru efectuarea oricarei verificari, numai la solicitarea justificata a acestora, in conformitate cu legile in vigoare.